Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Sinking City: Πρώτο gameplay trailer

*
Καθώς οι μέρες που περνούν μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στην Gamescom, οι Bigben Interactive και Frogwares Games δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το The Sinking City, με τα πρώτα δείγματα gameplay να κάνουν την εμφάνιση τους. Το βίντεο εστιάζει στην συνεχώς βαλλόμενη ψυχολογία του πρωταγωνιστή από τις ανείπωτες φρίκες τις οποίες εκείνος αντικρίζει ή νομίζει ότι αντικρίζει. Η ατμόσφαιρα και ο σχεδιασμός του τίτλου είναι έκδηλα επηρεασμένα από το έργο του Lovecraft, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στην πολιτεία της Μασαχουσέτης κατά την δεκαετία του 1920. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Charles W. Reed έχει αναλάβει να επισκεφτεί την πόλη του Oakmont και να εξιχνιάσει την ανεξήγητη πλημμύρα που την μαστίζει. Το The Sinking City θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 21 Μαρτίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*